اطلاعات حساب شما
یک کلید دسترسی سریع ایجاد کنید یا همه کلیدهای خود را روی آن مدیریت کنید صفحه کلیدهای API.
داده های خود را صادر کنید یا حساب خود را برای همیشه حذف کنید.
بلافاصله از سیستم خارج خواهید شد. حذف کامل به صورت خودکار ظرف 30 روز انجام می شود مگر اینکه دوباره وارد سیستم شوید و آن را لغو کنید.